zdenekmikulik Odesláno Září 7, 2021 Nahlásit Odesláno Září 7, 2021 Dobrý den, dá se sehmat návod k obsluze v českém jazyce, zašlete odkaz nebo pdf. děkuji moc.
LenkaMikulcova Odesláno Září 16, 2021 Nahlásit Odesláno Září 16, 2021 Dobrý den, taky bych potřebovala odkaz. Díky
Alenuša Odesláno Září 18, 2021 Nahlásit Odesláno Září 18, 2021 Dobrý den, mám stejný problém. Tento týden jsem byla v servisu v Praze a ptala se, zda se nedá sehnat návod k obsluze v češtině. Paní mi sdělila, že kniha je na objednání, že by stála cca 850 Kč a knihu by objednala. Já dostala k autu knihu, ale v němčině, takže pro mě smolík.
LenkaMikulcova Odesláno Září 18, 2021 Nahlásit Odesláno Září 18, 2021 Dobrý den. Díky za info. Já mám návod taky v němčině. Budeme auto kupovat příští týden. Když zjistím něco lepšího,tak napíšu. Pěkný den. L.
V.Vydra Odesláno Květen 5, 2022 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2022 dá se vycházet z Golfu VI který je strarší ale řada věcí je podobná ... golf vi obsluha.pdf (19.2 MB) - Manuály uživatelské - Česky (CS) (volkswagenclub.net)
Sabach.o Odesláno Únor 15, 2024 Nahlásit Odesláno Únor 15, 2024 Prý je lepší vycházet z Passat b8, než golf VI
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se