Pašík96 Odesláno Březen 5, 2021 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2021 Zdravím pánové, mám dotaz, jestli někdo nemá zkušenost u tohohle motoru (1.9tdi 66kw) s následujícím problémem. Auto trochu táhne doleva a mám podezření na přepouštěcí ventil servořízení, protože jinak řízení a podvozek v pořádku (doprava jde totiž trochu ztuha),ale nevím, kde ho hledat... poradí mi někdo prosím?
Mirek Odesláno Březen 7, 2021 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2021 @Pašík96 inu doporučil bych ti napřed vyměnit pneumatiku pravou za levou (často lidi hledají komplikované řešení a bývá to právě v tom pneu...) Pak by to taky mohla být těhlice... jinak s výměnou ventilu serva nemám ? třeba někdo jiný poradí...
Pašík96 Odesláno Březen 7, 2021 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2021 To máš asi pravdu, že to bývají jednoduší věci a to jsem nezkoušel,jen jsem dal úplně jiná kola a dělá to pořád i po geometrie... 1
Mirek Odesláno Březen 10, 2021 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2021 @Pašík96 Bylo by fajn kdyby jsi sem pak hodil až zjistíš čím to bylo (třeba ta těhlice?) celkem by mě to zajímalo... ? případně díky
Pašík96 Odesláno Březen 10, 2021 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2021 Jasně, až na něco přijdu, tak to sem dám ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se