Wolfsburg Odesláno Březen 1, 2021 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2021 706 stránek a 15,7 Mb velký český Návod k obsluze pro Volvo XC60 najdete ke stažení zdarma ve formátu .PDF níže. Materiál vhodný pro všechny majitele a řidiče Volva obsahují vše o tomto skvělém a oblíbeném vozu. Kapitoly a obsah návodu k obsluze informace pro majitele vaše Volvo bezpečnost vozu displeje a ovládání hlasem osvětlení okna, sklo a zrcátka ovládání klimatizace sedadla a volant klíč, zámky a alarm podpora řidiče Vaše dotazy a doporučení Máte lepší návod k obsluze či dílenskou příručku pro Volvo XC60? Nebo máte dotaz? Neváhejte prosím napsat níže do komentářů a pokusím se Vám pomoci. Volvo XC60 návod k obsluze manuál.pdf
Luboš60 Odesláno Srpen 5, 2021 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2021 Dobrý den koupil jsem Volvo xc 60 rok 2012,nevím jak rozsvítit denní světla a jde to jen když je zapnu vypínačem a svítí slabě jako parkovací poradí mi někdo jak na to?
seifertovajirin Odesláno Květen 12, 2022 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2022 Dobrý den prosím o radu pořídila jsem si volvo V60 a nemohu přijít na to jak si nastavit ten záhlavník. Když si udělám culik opěrka na hlavu je velmi nepohodlna ? . Prosím o odpověď pokud někdo ví jak s opěrkou manipulovat ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se