Wolfsburg Odesláno Únor 8, 2021 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2021 Jediný dostupný návod k obsluze pro Tiguana II. najdete níže ve formátu PDF (435 stránek, 6.2 Mb). Bohužel je v angličtině. Jediné návody k obsluze či příručky jsou zde: návodu k obsluze je pro VW Tiguana 1 nebo dílenská příručka pro Tiguana I. Tiguan 2 model 2015 návod k obsluze příručka v AJ ENG.pdf
jana.kolarova Odesláno Červen 7, 2021 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2021 je možné manuál na Tiguan 2 sehnat (i koupit) v češtině?
Lenka Šlosarová Odesláno Červenec 13, 2021 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2021 také potřebuji český manuál, nevíte, kde je možné stáhnout
Cosma Odesláno Srpen 17, 2021 Nahlásit Odesláno Srpen 17, 2021 návod v CZ lze najít online zde: https://userguide.volkswagen.de/legacy/w/cs_CZ/welcome je potřeba zadat VIN pokud máte auto z dovozu tak se vám ukáže návod v "mateřském" jazyce auta, POkud chcete CZ návod tak doporučuju projet tipcars, kde se ukazují na stejných typech aut VIN a nějaký snad bude vyrobený pro CZ market ? Pokud nenajdete pisnete mi a poslu emailem 1
Lenka Šlosarová Odesláno Srpen 18, 2021 Nahlásit Odesláno Srpen 18, 2021 před 19 hodinami, Cosma napsal: návod v CZ lze najít online zde: https://userguide.volkswagen.de/legacy/w/cs_CZ/welcome je potřeba zadat VIN pokud máte auto z dovozu tak se vám ukáže návod v "mateřském" jazyce auta, POkud chcete CZ návod tak doporučuju projet tipcars, kde se ukazují na stejných typech aut VIN a nějaký snad bude vyrobený pro CZ market ? Pokud nenajdete pisnete mi a poslu emailem ano, auto mám z Německa, byla bych Vám vděčná, pokud byste mi ho zaslal v emailu : leni.slosarova@seznam.cz ano, auto mám z Německa, byla bych Vám vděčná, pokud byste mi ho zaslal v emailu : leni.slosarova@seznam.cz
Monika Peťovská Odesláno Září 2, 2021 Nahlásit Odesláno Září 2, 2021 Dobrý deň, kúpili sme VW Tiguan 2, dovezený z Nemecka, návod k obsluhe iba v nemčine. Skúsili sme návod v CZ online podľa VIN čísla, ale nenašlo nič. Ak máte, môžete ho prosím poslať na email ? Vopred veľký dík.
Cosma Odesláno Září 2, 2021 Nahlásit Odesláno Září 2, 2021 před 2 hodinami, Monika Peťovská napsal: Dobrý deň, kúpili sme VW Tiguan 2, dovezený z Nemecka, návod k obsluhe iba v nemčine. Skúsili sme návod v CZ online podľa VIN čísla, ale nenašlo nič. Ak máte, môžete ho prosím poslať na email ? Vopred veľký dík. nasel jsem jen online manual (pdf neni, pripadne se da koupit u dealeru za cca 1400 Kc) a jak pisu vyse zkuste najit na bazarovych serverech VIN vozu, ktery byl dodan pro CZ trh, k nemu bude k dohledani na uvedenem linku CZ online manual
lacina03 Odesláno Listopad 24, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2021 Dobrý den, manuál online jsem sice v CZ našel, nic ale nevynahradí to si ho vytisknout. Pokud mohu poprotis o zaslání na email: lacina03@gmail.com Děkuji velice
dušan kovanič Odesláno Leden 15, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2022 V 24. 11. 2021 at 13:48, lacina03 napsal: Dobrý den, manuál online jsem sice v CZ našel, nic ale nevynahradí to si ho vytisknout. Pokud mohu poprotis o zaslání na email: lacina03@gmail.com Děkuji velice Zdravím vás, hľadám aj ja návod k obsluze tiguan 2017+ a nemám šťastie, pokiaľ ho máte v pdf môžem vás požiadať o preposlanie do mailu: dusankovanic@gmail.com Ďakujem 1
lacina03 Odesláno Leden 15, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2022 před 6 hodinami, dušan kovanič napsal: Zdravím vás, hľadám aj ja návod k obsluze tiguan 2017+ a nemám šťastie, pokiaľ ho máte v pdf môžem vás požiadať o preposlanie do mailu: dusankovanic@gmail.com Ďakujem Zdravím. Manuál nemám, jediná varianta je ten online manuál podle VINka nebo koupit v autorizáku.
dušan kovanič Odesláno Leden 16, 2022 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2022 Ďakujem za info. Skúšal som nahodiť to VINko a netuším prečo, no mne to vypisuje, že také auto nie je v zozname. Pokiaľ by sa stal nejaký menší zázrak a natrafili by ste na niečo, budem rád ak si na mňa spomeniete. Ešte raz ďakujem a prajem pekný deň, DK
Stemberk Odesláno Červenec 19, 2022 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2022 Dobrý den zkoušel jsem to podle vin a cesky jsem nenašel, muzete my ho prosím poslat děkuji vw tiguan 2017 1.4 benzin
stefan.ondriga Odesláno Srpen 23, 2022 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2022 V 16. 1. 2022 at 4:27, dušan kovanič napsal: Ďakujem za info. Skúšal som nahodiť to VINko a netuším prečo, no mne to vypisuje, že také auto nie je v zozname. Pokiaľ by sa stal nejaký menší zázrak a natrafili by ste na niečo, budem rád ak si na mňa spomeniete. Ešte raz ďakujem a prajem pekný deň, DK Dopadol som tak isto. V prípade, že budete posielať niečo p. Kovaničovi, tak pošlite aj na e-mail: stefan.ondriga@gmail.com. Ďakujem
kami Odesláno Srpen 30, 2022 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2022 Dobrý den, taktéž auto dovoz z Německa a ukazuje to, že není v seznamu. Pokud někdo máte v češtině, prosím, pošlete na email: kamilse@seznam.cz
nezmar22 Odesláno Říjen 24, 2022 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2022 Dobry den,taky bych poprosil poslat tiguan 2 na donkey.tom@seznam.cz Dekuji mnohokrat Nezmar22
Herkules Odesláno Únor 13, 2023 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2023 Dobrý den, dá se někde získat (český) návod na Tiguan (AllSpace) 2 jako PDFko? Na webu VW s VINem se na návod dostanu, snažil jsem se i to z toho webu stáhnout přes curl/wget ale nejde to. Díky, Honza
kami Odesláno Únor 14, 2023 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2023 Mám stažený, mohu poslat emailem. Pošlete emailovou adresu.
nezmar22 Odesláno Únor 14, 2023 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2023 V 14. 2. 2023 at 5:34, kami napsal: V 14. 2. 2023 at 5:34, kami napsal:
matejikfridrich Odesláno Únor 20, 2023 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2023 Dobry den rovnako ako kolega nemate prosim Vas navod na tiguan 2? Dakujem
Florán Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2023 V 14. 2. 2023 at 5:34, kami napsal: Mám stažený, mohu poslat emailem. Pošlete emailovou adresu. Môžem aj ja poprosiť ten manuál k Tiguanu na mail jankvietok0101@gmail.com Ďakujem
matejikfridrich Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2023 Dobry den dakujem posielam email. Matejikfridrich@gmail.com
Herkules Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2023 Neposílejte mi prosím žádosti o návod, já ho nemám. Už se to tu myslím psalo, návod lze získat on-line na stránkách VW po zadání VIN kódu.
nezmar22 Odesláno Únor 24, 2023 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2023 před 7 hodinami, matejikfridrich napsal: Dobry den dakujem posielam email. Matejikfridrich@gmail.com Nevim za co dekujete ,ja žádny manual nemam před 5 hodinami, Herkules napsal: Neposílejte mi prosím žádosti o návod, já ho nemám. Už se to tu myslím psalo, návod lze získat on-line na stránkách VW po zadání VIN kódu. Já vam nic neposílám
Djoseph Odesláno Duben 7, 2023 Nahlásit Odesláno Duben 7, 2023 V 14. 2. 2023 at 5:34, kami napsal: Mám stažený, mohu poslat emailem. Pošlete emailovou adresu. Mohu poprosit zaslat na email: djoseph@email.cz předem moc děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se