Přejít na obsah

Tiguan 2: Návod k obsluze (uživatelská příručka, manuál)

Doporučené příspěvky

• 3 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Odesláno
před 19 hodinami, Cosma napsal:

návod v CZ lze najít online zde:

https://userguide.volkswagen.de/legacy/w/cs_CZ/welcome

je potřeba zadat VIN

pokud máte auto z dovozu tak se vám ukáže návod v "mateřském" jazyce auta,

POkud chcete CZ návod tak doporučuju projet tipcars, kde se ukazují na stejných typech aut VIN a nějaký snad bude vyrobený pro CZ market ?

Pokud nenajdete pisnete mi a poslu emailem

ano, auto mám z Německa, byla bych Vám vděčná, pokud byste mi ho zaslal v emailu : leni.slosarova@seznam.cz

ano, auto mám z Německa, byla bych Vám vděčná, pokud byste mi ho zaslal v emailu : leni.slosarova@seznam.cz

• 2 weeks later...
Odesláno
před 2 hodinami, Monika Peťovská napsal:

Dobrý deň,

kúpili sme VW Tiguan 2, dovezený z Nemecka, návod k obsluhe iba v nemčine.  Skúsili sme návod v CZ online podľa VIN čísla, ale nenašlo nič. 

Ak máte, môžete ho prosím poslať na email  ? Vopred veľký dík.

nasel jsem jen online manual (pdf neni, pripadne se da koupit u dealeru za cca 1400 Kc) a jak pisu vyse zkuste najit na bazarovych serverech VIN vozu, ktery byl dodan pro CZ trh, k nemu bude k dohledani na uvedenem linku CZ online manual

• 2 months later...
  • 1 month later...
Odesláno
V 24. 11. 2021 at 13:48, lacina03 napsal:

Dobrý den, manuál online jsem sice v CZ našel, nic ale nevynahradí to si ho vytisknout. Pokud mohu poprotis o zaslání na email: lacina03@gmail.com

Děkuji velice

Zdravím vás, hľadám aj ja návod k obsluze tiguan 2017+ a nemám šťastie, pokiaľ ho máte v pdf môžem vás požiadať o preposlanie do mailu: dusankovanic@gmail.com

Ďakujem

• Like 1
Odesláno
před 6 hodinami, dušan kovanič napsal:

Zdravím vás, hľadám aj ja návod k obsluze tiguan 2017+ a nemám šťastie, pokiaľ ho máte v pdf môžem vás požiadať o preposlanie do mailu: dusankovanic@gmail.com

Ďakujem

Zdravím. Manuál nemám, jediná varianta je ten online manuál podle VINka nebo koupit v autorizáku.

Odesláno

Ďakujem za info. Skúšal som nahodiť to VINko a netuším prečo, no mne to vypisuje, že také auto nie je v zozname. Pokiaľ by sa stal nejaký menší zázrak a natrafili by ste na niečo, budem rád ak si na mňa spomeniete. Ešte raz ďakujem a prajem pekný deň, DK

• 6 months later...
  • 1 month later...
Odesláno
V 16. 1. 2022 at 4:27, dušan kovanič napsal:

Ďakujem za info. Skúšal som nahodiť to VINko a netuším prečo, no mne to vypisuje, že také auto nie je v zozname. Pokiaľ by sa stal nejaký menší zázrak a natrafili by ste na niečo, budem rád ak si na mňa spomeniete. Ešte raz ďakujem a prajem pekný deň, DK

Dopadol som tak isto. V prípade, že budete posielať niečo p. Kovaničovi, tak pošlite aj na e-mail: stefan.ondriga@gmail.com. Ďakujem

• 1 month later...
  • 3 months later...
Odesláno

Dobrý den,

dá se někde získat (český) návod na Tiguan (AllSpace) 2 jako PDFko? Na webu VW s VINem se na návod dostanu, snažil jsem se i to z toho webu stáhnout přes curl/wget ale nejde to.

Díky, Honza

Odesláno
V 14. 2. 2023 at 5:34, kami napsal:

Mám stažený, mohu poslat emailem. Pošlete emailovou adresu.

Môžem aj ja poprosiť ten manuál k Tiguanu na mail jankvietok0101@gmail.com

Ďakujem

Odesláno
před 7 hodinami, matejikfridrich napsal:

Dobry den dakujem posielam email. Matejikfridrich@gmail.com

Nevim za co dekujete ,ja žádny manual nemam

před 5 hodinami, Herkules napsal:

Neposílejte mi prosím žádosti o návod, já ho nemám. Už se to tu myslím psalo, návod lze získat on-line na stránkách VW po zadání VIN kódu.

Já vam nic neposílám

• 1 month later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se