Mirek Odesláno Leden 25, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2021 Zdravím, poradíte mi prosím někoho kdo opravdu rozumí VW automat. převodovkám? Mám Golf V 1.6 FSI (BAG) s 6st automatem Aisin. Když diagnostikou vymažu všechny chyby, vozidlo čistě jede a řadí cca 50km. Pak blikne a zhasne červená kontrolka oleje, trvale se rozsvítí oranžová kontrolka motoru, rozsvítí se všechny převodové stupně a přestane se zobrazovat aktuálně zařazený převod. Převodovka začne při přeřazení škubat nebo nezařadí a jen vytáčí motor. Diagnostika hlásí chybu 17225 - snimac/spinac 1 tlaku hydrauliky prevodu; P0841 - 010 - neverohodny signal - sporadicka - kontrolka zavad ZAP. Olej a filtr jsou vyměněné a mechatronika je také v pořádku. Díky za případné rady a kontakty
Thomas Odesláno Leden 25, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2021 Mě to dělalo na O1 podobně. Repas převodovky a stále to samé. Nakonec jsme zjistili z to dělal kabel v prevodovce který byl přerušeny. . Ten se vyměnil a pohoda. Jen taková zkušenost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se