Thomas Odesláno Leden 25, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2021 Dobrý den, mám 2 otázky. Sharan 2004 Auy 85kw...auto se neohřeje více jak na 60° olej 70° dokonce po jízdě a stání na křižovatce teplota padne. Je zde příhřev, ale nefunguje, může to mít vliv? A druhá otázka, je normální, že i při takhle nízké teplotě se při zapnutí climatronicu sepnou obě vrtule na chladiči? Děkuji za Vaše odpovědi a rady
Mirek Odesláno Leden 25, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2021 Pokud se auto neohřeje, tak termostat, jak tady píšou ostatní. Jde taky ale o styl jízdy, pokud to škrtíte na 6tku v 1500 otáčkách, tak je to jasný. Aby se to ohřálo, tak to držet aspoň kolem 2000. A co se zadního topení a ohřevu týče, tak je to super věc na takovou obrovskou krávu. Ale v 80ti procentech případů ten bufík nejde (tak jako u mého). A než do toho valit kopec peněz, tak jsem ho úplně odstavil a vymontoval, trubky co vedou pod autem jsem komplet obalil takovýma molitanovýma návlekama (nevím odborný název) ve dvou vrstvách a zadní topení mi hřeje dřív než přední (je níž). A vrtule na sahaře značí buď zaplou klimatizaci (na klimatroniku nesvítí ECON) nebo nějaké čidlo umřelo a hlásí přehřátí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se