Milan Odesláno Leden 25, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2021 Dobrý den, rád bych se vás zeptal, kdo ví nebo i majitelů, na názory nebo zkušenosti s motorem 1,6 TDI 85kw u auta VW Golf combi (r.v.2017). Zda je výkon auta dostatečný a jestli je motor či celkově auto spolehlivé a není nikterak poruchové. Dále jaký je rozdíl daného motoru mezi 81kw a 85kw – zda je to jen v síle nebo má 85kw v sobě ještě nějakou “technologii” navíc, jako je např. BMT. Děkuji za odpovědi.
Thomas Odesláno Leden 25, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2021 Já mám tenhle motor v O3 FL a jezdím s tím hlavně dálky a pak vždycky odjezdy ve městě a nemůžu si upřímné stěžovat líný to rozhodně není, toho jsem trochu obával ale jede to slušně, 160 má dálnici to drží bez problémů... A co je obrovský plus je ta spotřeba 5.2 jsem měl snad nejvíc a to jsem to fakt rval... Jinak mám k tomu i b7 103kW DSG a jasně je znát že to má nějakého koně navíc ale zase víc žere... Každopádně pokud to má být na běžné ježdění tak v tom nevidím problém ( je samozřejmě otázkou co technická stránka) zatím na mám 50tkm takže to nedokážu posoudit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se