Marek Odesláno Prosinec 13, 2020 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2020 samovolně se mi spouští zadní stěrač při sepnutém klíči ve spinačcea stěrač je vypnutý díky za rady 1
Wolfsburg Odesláno Leden 24, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2021 Bude potřeba vyměnit celý motorek stěrače, bývá tam chyba co způsobí přesně toto samovolné zapínání zadního stěrače...
Marek Odesláno Leden 24, 2021 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2021 Motorek jsem vyměnil byl prorezlý od ostřikovače druhý jede bez problému jináč díky za radu 1
AlaJohan Odesláno Leden 31, 2023 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2023 Ahoj taky zdravím Chci se zeptat mám Passata b5 variant 1.8 20v 92kw nešel mi zadni stěrač nešel ani rozhýbat tak jsem pořídil úplně nový a vyměnil pojistku a otočím klíček rozsvítí se kontrolky a zapne se zadni stěrač podle intervalu lita sem a tam a dokud nepřitáhnu páčku k sobě aby mi postříkl predni okno tak zadni přestane stírat nastartuju a zase začne stírat nevíte počem více méně jít mám vydanou pojistku abych ho neupálil. Moc díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se