Thomas Odesláno Únor 22, 2020 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2020 Návod jak vynulovat servisní interval u vozů Volkswagen? U většiny vozů VW je nastaven servisní interval na 30.000 km nebo 2 roky (podle toho co nastane dříve). Pokud se Vám na palubní desce objeví "SERVICE" či nějaký podobný nápis při každém nastartování je nutné navštívit servis nebo si tuto hlášku vynulovat sami. Existují dvě možnosti resetování servisního intervalu: přes VAG (VCDS) napojením na palubní počítač NEBO ručně přímo přes displej. Postup jak na vynulování servisního intervalu (VW Golf VII. gen) Zapalování máte vypnuté Zmáčkněte a podržte tlačítko 0.0 Zapněte zapalování Nyní pusťte tlačítko 0.0 Na palubním počítači se zobrazí "Reset oil change service?" Tuto výzvu potvrdíte tlačítkem Ok nebo Reset Stejný postup by provedl pracovník v servisu. Můžete si to tak doma udělat sami. Jak vynulovat servisní interval u VW Passatu? Vypnete zapalování Stisknete a držíte tlačítko s ikonou klíče na palubním počítači Klíč v zapalování dáte do první polohy (nestartujete, jen zapnete palubní počítač) Nyní uvolníte tlačítko s ikonou klíče Stikněte a podržíte na přibližně 5 vteřin tlačítko min na palubním počítači Servisní interval jste tímto vynulovali Postup vynulování servisního intervalu u VW Golfu IV. Zapalování máte vypnuté Stisknete pravé tlačítko a držíte ho Zapnete zapalování a na displeji se Vám objeví "Service" Nyní tlačítko uvolníte Otočíte levým tlačítkem doprava (displej na palubní desce se vymaže) Video nulování u VW Golfu VII Reset servisního intervalu u koncernu Volkswagen přes VCDS Vynulování servisního intervalu u VW Passatu
GERTBERT Odesláno Červenec 2, 2024 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2024 Mě to nejde. Když zmáčknu pravé tlačítko a poté zapnu zapalování tak se normálně rozsvítí kontrolky a nic resetovat nenabízí. Mám proměnlivý interval. Když zapnu klíček a 10 sekund držím tlačítko OO tak se ukáže typ motoru a dál nic PORADÍTE?
Rubášová Monika Odesláno Listopad 6, 2024 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2024 V 2. 7. 2024 at 19:40, GERTBERT napsal: Mě to nejde. Když zmáčknu pravé tlačítko a poté zapnu zapalování tak se normálně rozsvítí kontrolky a nic resetovat nenabízměnlivý interval. Když zapnu klíček a 10 sekund držím tlačítko OO tak se ukáže typ motoru a dál nic PORADÍTE?musíte podržet tlačítko 00,zapnout klíček pustit 00 zmáčknout minuty. Pak vypněte klíček a po zapnutí už se servis neukáže V 2. 7. 2024 at 19:40, GERTBERT napsal: Mě to nejde. Když zmáčknu pravé tlačítko a poté zapnu zapalování tak se normálně rozsvítí kontrolky a nic resetovat nenabízí. Mám proměnlivý interval. Když zapnu klíček a 10 sekund držím tlačítko OO tak se ukáže typ motoru a dál nic PORADÍTE? Musíte zmáčknout 00 zapnout klíček pustit 00 a zmáčknout minuty. Vypnout klíček a po zapnutí už se servis neukazuje,dělala jsem teď a mám golf plus
GERTBERT Odesláno Listopad 6, 2024 Nahlásit Odesláno Listopad 6, 2024 D-Ě-K-U-J-I ono se to nakonec nějak povedlo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se