Milan Odesláno Duben 12, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2020 Zdravím, už dvakrát jsem nechal vyměnit přední kotouče a stejně se to zvlnilo, tak že se bojím šlápnout na brzdový pedál. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Servis už nechce uznat reklamaci
Thomas Odesláno Duben 12, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2020 Ahoj, ve spolek mám auto servis a musím bohužel uznat, že ATE už dávno není co bylo... Nevím zda to dělají v Polsku nebo Rumunsku, nebo v jiné prdel světa ale je to asi tak... Jako na auta, tipu Octa, vw passat atd dobrý.. Ale na pořádné suv s průměrem to asi už nedává.. Řeším stejný problém s Range rover sport, kde jsem dal ATE a po nějaké době.. Ani nevím půl roku, tak zase trochu klepe.. Nic hrozného ale je to tam
Wolfsburg Odesláno Duben 12, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2020 Nejspíš se ti nevrací pístky nebo tam nechodí destičky volně. Nebo nechali špinavé orezlé náboje. Já dával pístky, gumičky. Desky a kotouče Bosch a nemám sebemenší problém a brzdí líp jak 7P. Vyměň servis!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se