mizera50 Odesláno Duben 11, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 11, 2020 Zdravím, uniká mi chladící kapalina. Motor 2.0 TDI BKD. Nejdříve mi začala unikat na přírubě chlazení na snímači teploty. Teď i někde z chladiče. Pochybuji, že by odešlo oboje najednou. Chladič jinak vypadá v pořádku. Nemohl by to dělat termostat? Díky za rady
Wolfsburg Odesláno Duben 12, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2020 @mizera50 Může mizet přes hlavu někde k pístům a je spalována. Zkus otevřít víčko na doplnění oleje a pokud je tam něco bílého nebo šedý maz tak to bude tím... Mě to jednou také unikalo zprava v tom plastovém T, skapávalo to na převodovku. Když je motor teplý a běží, tak ani kapka... vypnu motor a po chvilce kap kap...
Milan Odesláno Duben 12, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2020 Mě se to ztrácelo přes vodní pumpu u webasta... Po výměně rozvodů a pumpy se to opravilo...
Thomas Odesláno Duben 12, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2020 Ahoj, já mám Touran 1.9 TDI 77 kW BLS. Ztrácí se fakt ve velkém chladící kapalina (během 10 km můžeme znovu dolít) a v ten moment auto netopí. Zároveň se ale nepřehřívá motor. Nepřibývá olej, nemáme pod sebou louži z výfuku nejde bílý dým. Nesetkal se s tím někdo? Jsem s autem ve Švédsku a trošku nás děsí řešení situace přes místní mechaniky. Díky
mizera50 Odesláno Duben 12, 2020 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2020 Přes hlavu to není. Na víčku nic není. Ani přes webasto. Je to na tom plastovém T. Taky to stéká po převodovce. Jenže teď se objevily kapky na chladiči. No zkusím vyměnit ten plastový T kus (příruba chlazení). Pak uvidím. Dám vědět. Jinak díky. 1
Wolfsburg Odesláno Duben 12, 2020 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2020 @Thomas No podle mě těsnění pod hlavou. Hlava ven, poslat hlavu na tlakovou zkoušku atd. Není to úplně levná záležitost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se