Přejít na obsah

Tiguan 2013 Tsi automat

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím. Vyměnil jsem gumy za nové celoroční a stále mě svítí kontrolka. Dále se rosvítila kontrolka parkovací systém.

Nejde nastartovat. Může někdo pomoci? předem děkuji za odpovědi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se
  • Kdo je online   0 Registrovaných uživatelů, 0 Anonymních, 6 Návštěvníků Zobrazit úplný seznam

• Žádní registrovaní uživatelé nejsou momentálně online.
    • Dobrý den,  Měl bych prosbu jestli někdo z vás nemá zkušenosti se škytáním motoru. Při zahřátém motoru to strašně tlumeně střelí do výfuku.  vyčistil jsem ventilu, přetěsnit víko , udělal řetízek na vačkách, rozvody, nové cívky, nové svíčky, a stále to přetrvává. Budu rád za každý názor , protože začínám být v koncích, děkuji. 
    • Zdravím. Vyměnil jsem gumy za nové celoroční a stále mě svítí kontrolka. Dále se rosvítila kontrolka parkovací systém. Nejde nastartovat. Může někdo pomoci? předem děkuji za odpovědi.
    • Třetí řada sedaček byla pár let vyndaná, uložena ve sklopeném stavu v pokoji a teď nejde úplně otevřít. Po cca 5 cm se zasekne a nejde dál. Poradíte někdo? V mechanismu nejsou vidět žádné nečistoty ani zaseknuté věci. Dík za pomoc
    • ahoj , je nějaký rozdíl v motoru, turbo, nebo tak mezi 110 a 140 , protože já mám Golf Plus 2009 81kW a zvažoval jsem samozřejmě i chipem převodovky na 110, ale pokud jde bez problému ze 110 na 140 nebylo by tedy možné byť s nejakou malou úpravou tam dát těch 140kW ?  předem díky za odpovědi. 
  • Vytvořit...