Thomas Odesláno Březen 16, 2020 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2020 Zdravíčko. Teprve od března mám svého Passata 110 kw DSG, ale v comfortline. Nevím co a proč, ale začal jsem si prohrávat s myšlenkou přechodu na BiTDI nejlíp v R-line... ? Za tu chvíli jsem najel necelých 50 k km takže z pohledu úspory peněz je to nejlepší varianta. Jede pěkně, zásadní problém nebyl žádný. Nevím jestli je to jen rozmařilost, nebo se nudím. Nevím jak se bude chovat v zimě. Najezdím toho hromadu po nocích když lidi spí a tím myslím i silničáře. Proto ta myšlenka 4M. Máte někdo připomínky co by mě mohlo mile a hlavně nemile překvapit, kdybych se nakonec rozhoupal?
Milan Odesláno Březen 16, 2020 Nahlásit Odesláno Březen 16, 2020 Mám 140 kW a taky jsem si říkal, že BiTDI bych taky radši, ale na druhou stranu to nejede tak špatně. S 4 kolou ti půjde spotřeba nahoru. Mám ještě superba 140 kw dvoukolku, jede líp než passat a žere min. Tak jestli neřešíš spotřebu, tak jdi do bitdi. U dvoukolky mě sere, jak při rozjezdu dáš trocho víc plynu, tak hrabe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se