Přejít na obsah

Návod k obsluze (uživatelská příručka, manuál)

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdarma a v angličtině si zde můžete stáhnout návod k obsluze (uživatelskou příručku, manuál) pro VW Golf 7. Celá složka má celkem 252 Mb. Návod k obsluze je rozdělen na jednotlivé .pdf soubory v kterých najdete vše od motoru, brzd, interiéru i exteriéru, motorizace, údržbě a servisu, opravy a prostě vše k používání a provozu Golfu VII. generace. 

Pokud máte jinou (lepší) verzi manuálu přidejte ji prosím do komentářů pod článkem. Pomůžete tím ostatním majitelům Volkswagenu. Děkuji.

Návod_k_obsluze_Golf_7_manuál,_příručka.zip

• 2 months later...
Odesláno

Dobrý den, mám jednu prosbu, dá se prosím někde sehnat český manuál na Golf 7 2014? Našel jsem tu pouze v angličtině, což je pro mě určitě lepší než německý, který mám, ale přeci jenom by mi český pomohl mnohem více. Mám pár dotazů, ale rád bych si je našel sám.

• 3 months later...
  • 2 months later...
Odesláno

Pokud čtu správně všechny ty *pdf pod-soubory, tak se jedná o manuál pro opravu, jak je i v jednotlivých souborech uvedeno, tj. "Service, repair manual", než tedy klasická "uživatelská příručka", kde jako jako řidič najdu, co a jak ovládat... Nebo...? ?

• 2 weeks later...
  • 6 months later...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se